Top latest Five κυπαρισσια διαμονη Urban news

Wiki Article

Πολύ καλή τοποθεσία κοντά στην πλατεία της Κυπαρισσίας. Πολύ ωραίο και μεγάλο δωμάτιο με μεγάλο μπαλκόνι. Άνετα κρεβάτια. Όλα ωραία.

Πολύ καλή τοποθεσία κοντά στην πλατεία της Κυπαρισσίας. Πολύ ωραίο και μεγάλο δωμάτιο με μεγάλο μπαλκόνι. Άνετα κρεβάτια. Όλα ωραία.

All scheduling web-sites, which includes evolve.com, consistently roll out listing updates which can Increase simply how much possible friends see your house — and even though experienced entrepreneurs on Core and As well as all get these improvements, Plus listings get them initially.

εύκολη πρόσβαση σε φαγητό κλπ) και αντισταθμίζεται εύκολα από τις δύο παραλίες που είναι μέσα στο πράσινο.

Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ Τοπική ώρα: Ακολουθήστε μας

Επίσκεψη σε οργανωμένη φάρμα-αγρόκτημα, περιήγηση, ενημέρωση, δραστηριότητες, γεύμα.

Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στις Μικρές Κυκλάδες με την όμορφη Σχοινούσα. Ένα νησί στα νότια της Νάξου. Η Σχοινούσα είναι το κέντρο του συμπλέγματος των Μικρών Κυκλάδων. Σύμφωνα με την παράδοση το όνομά του το χρωστά στο θαμνώδες φυτό Σχίνο που ευδοκιμεί σε όλο το νησί. Οι παραλίες της Σχοινούσας είναι πολλές για το μέγεθός της και μεταξύ άλλων είναι και οι όρμος Λιβάδι, Μερσίνι, Άγιος Βασίλης, Ψιλή Άμμος, Φυκιό και Σιφνέϊκο.

Ποια ξενοδοχεία στην Κυπαρισσία κυπαρισσια ενοικιαζομενα σπιτια είναι καλά για ζευγάρια;

Επιτρέπονται τα κατοικίδια vs Δεν επιτρέπονται στην περιοχή Κυπαρισσία

Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα

Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού

We compile the best charges from several major suppliers to make it simple to e book an ideal space. Mix these specials with our all-products booking motor, demanding privacy emphasis, and environment-class assist and you have the Guest ReservationsTM distinction. Learn more about us.

Η Ηρακλειά είναι το δυτικότερο νησί του συμπλέγματος των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων. Πρόκειται για έναν μικρό παράδεισο, ένα ησυχαστήριο, ένα νησί ξεχωριστό και με δικό του χαρακτήρα. Χωρίς νυκτερινή ζωή και γρήγορους ρυθμούς θα σε παρασύρει σε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ξεκούραση. Όσον αφορά στα αξιοθέατα της Ηρακλειάς αυτά είναι το σπήλαιο του Αη-Γιάννη το μεγαλύτερο σπήλαιο των Κυκλάδων, ο όρμος Μέριχας, το Κάστρο του Λιβαδιού, η κορυφή του λόφου Πάπας με θαυμάσια θέα, ο Οικισμός Αγ.

Report this wiki page